Så starter vi igen!

Over 6 km løb! Stolt!

Igår var jeg ude og løbe sammen med min hund, Bassi. Vi løb 6,65km på 48 minutter. Ja, 48 minutter, det er faktisk lidt lang tid syntes jeg selv, men for en måned siden løb jeg 5,50km på 48 minutter. Så jeg er stolt!
Begynder at kunne fornemme min kondition nærmer sig top, nu skal resten af kroppen også bare følge med. Jeg bliver ikke forpustet på samme måde mere, som jeg blev for bare to måneder siden.
Jeg har slået min rekord og løb 3km helt uden at holde pause og gå, jeg løb de 3km på 22 minutter.
Det var nok den mest positive løbetur jeg længe har haft! Og ih, hvor får jeg bare lyst til at løbe endnu mere når man ser resultater.

En ting jeg ikke ville kunne leve uden på min løbetur er appen Endomondo. Den er virkelig genial. Jeg elsker at hører musik imens jeg løber, så har altid headset i, appen fortæller mig når jeg er nået 1km osv, og på hvor lang tid. Det syntes jeg er fedt, og giver mig mere motivation! Den app kan helt klart anbefales, hvis du ikke allerede har den. Jeg bruger den faktisk også til min ridning, jeg kan meget bedre holde øje med hvor lang tid jeg har været igang.

Jeg var selvfølgelig også ude at ride igår, red dog kun Question, da Fabian har fået for lange hove (venter desperat på at vi får smed! Øv øv) – Question var dygtig, men virkede træt, så fik ikke helt det ud af det jeg ville, der manglede ligesom lidt energi. Jeg satser på at Question og jeg meget snart skal starte med, at ride dressur undervisning hos Ole Linnet, som er underviser der hvor vi står opstaldet. Jeg glæder mig, for vi mangler lidt at arbejde med. Håber også snart at de starter noget springundervisning op, for hold da op hvor jeg allerede savner det!

Udover alt det løbe og ride halløj, så spiser jeg også sundere. Må ærligt indrømme at jeg idag har syndet og spist noget marabau, ups. jeg spiser mindre portioner mad. Idag har jeg spist til morgenmad: knækbrød med honning, frokost: rugbrød med spegepølse, aftensmad: 1 hakkebøf og en lille håndfuld pomfritter, og så en banan her til aften.

Nå, men jeg burde sove nu, klokken er jo snart halv 1!
Min plan for imorgen er at jeg skal ride og løbe en lille tur + jeg overvejer at skrive et indlæg her på bloggen omkring min vægt, da jeg nemlig har tabt mig over 15 kg i alt! Men det kan du læse mere om i mit indlæg imorgen.

Sweet dreams..

20140507-001451.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så starter vi igen!